lunes, 8 de marzo de 2010

Asteburuko emaitzak, otsailak 26-27

UKE A-Udarregi 1 16-21
Infantil neskak. Partido txarra jokatu zuten urnietarrek, hainbeste denboran jolastu gabe egoteak min egin zien, baino hurrengo astean akats hori ekiditeko aukera handia dute. Askoz gehiago egiteko ahalmena dutela frogatu behar dute.

Egia A-UKE B 14-11
Infantil neskak. Asko lehiatutako partida izan zen, baino azkenean akats puntualek garaipena kendu zieten herriko txikienei. Hala ere, konfidantzaz daude partidak irabaziko direla, eta laster gainera.

Amenabar B-UKE 30-17
Infantil mutilak. Nahiz eta hasieran joko ona azaldu zuten, zarauztarrek defentsa aldatu zutenetik aurrera erasoan gauzak ateratzeari utzi zieten, eta azkenean nekeak porrota ekarri zuen.

UKE-Ereintza 26-10
Kadete neskak. Azken asteko partidaren ondoren, kezka zegoen nesken jokoan. Baina lehen minututik aurpegia eman zuten, eta 10-0 jarri ziren markagailuan. Errenteriakoak esnatu zireneko, jipoi ederra zeramaten gainean, eta minutuak emateko

Urola-UKE 26-32
Kadete mutilak. Mutilen garaipen berria iritsi zen, betiko tonika jarraituz, hasieran lo eta gutxinaka partidoaren kontrola hartuz. Azkenean, partidoa arazorik gabe irabazi zuten, bereziki atezainaren lanari esker.

Donibane-UKE 31-45
Senior mutilak. Kezka zegoen nolako jokoa azalduko zen taldean bi aste arraroen ondoren. Baino, hasieratik garaipena lortzeko asmoa azaldu zuten donibanen. Benetako ekaitza urnietarren kontraerasoak izan ziren, eta kontrakoen atezaina lesionatu zenean, bidea asko erraztu zen. Gainera jokoa berreskuratzen ari dela begi bistakoa da. Hurrengo astean Tolosa hartzen dute etxean, eta proba oso serioa da benetako ahalmena neurtzeko.